Om Oss

För oss har det sedan starten varit viktigt att i alla led generera ett högt upplevt kundvärde.

1978 startade Kjell och Mona Grönberg (K M G) företaget hemma i köket i radhuset i Älvsjö. I början var KMG ett Handelsbolag men ganska snabbt efter starten gjordes det om till ett Aktiebolag.

KMG har växt sakta men säkert genom åren. 2006 inleddes ett generationsskifte då sonen Daniel tog över och fortsatte att utveckla verksamheten.

Vi samarbetar med alla storlekar och typer av bolag. Allt från de minsta till de största städbolagen samt kommuner, landsting, industri och även myndigheter.

Redan från början har målet varit tydligt. vi skall växa tillsammans med våra kunder. Grundtanken bakom detta är att, på lång och kort sikt, skapa en trygghet för våra kunder.Därför har vi sedan start haft som riktlinje att endast debitera vårt arbete i efterskott och i kommunikation med kunden. Våra serviceupplägg är utan både bindningstid och uppsägningstid. Dessutom tillkommer inga dolda avgifter som förbrukningsmateriell eller faktureringsavgifter.

Vi har idag många spännande praktiska och digitala verktyg att tillgå. Allt för säkerställa att våra kunder har en väl fungerande maskinpark, god kostnadskontroll och låg administration kopplat till maskinhantering.